Skip to content

Glazenwasserij Dordrecht

Drechtsteden Schoonmaak & Glazenwasserij in Dordrecht is dé specialist in het zemen en wassen van ramen. Wij helpen u graag om uw pand schoon te houden, zowel van binnen als van buiten. De ramen van uw woning of bedrijfspand zijn namelijk veelbepalend voor de eerste indruk van uw gasten. Daarnaast is het ook voor uzelf prettig als u door een schoon raam naar buiten kunt kijken. Wij laten uw ramen helemaal schoon en vlekkeloos achter. Zodra onze ervaren glazenwassers klaar zijn met uw bedrijfspand of woning, ziet deze er schoon en fris uit. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in glasbewassing? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Dé specialist in glazenwasserij Dordrecht

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasserij in Dordrecht? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij begrijpen als de beste hoe belangrijk de ramen van uw woning of bedrijfspand zijn. Ze hebben veel invloed op de uitstraling van het pand. Potentiële klanten zijn bijvoorbeeld eerder geneigd om een schoon winkelpand binnen te lopen. Maar ook als een zakenpartner bij u op kantoor langskomt, zijn de ramen veelbepalend voor de eerste indruk. Drechtsteden Schoonmaak & Glazenwasserij in Dordrecht is u graag van dienst.

Wij passen onze dienstverlening volledig aan op uw behoeftes. Zo zijn we naast glazenwasserij in Dordrecht ook een volwaardig schoonmaakbedrijf. Dat betekent dat we ook de binnenkant van uw pand volledig kunnen reinigen. Wij streven naar een langdurige samenwerking en doen er alles aan om uw pand zo schoon mogelijk te krijgen. Voor ieder oppervlak beschikken we over de juiste schoonmaakmiddelen en voldoende expertise.

Onze specialisten werken veilig en efficiënt

De specialisten van onze glazenwasserij in Dordrecht weten als de beste hoe ze uw ramen mooi schoon krijgen. Wij beschikken namelijk over veel ervaring, de beste schoonmaakmiddelen en professionele materialen. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in staat om ramen op grote hoogte te reinigen. Daarbij gaan we altijd veilig te werk.

Glazenwasserij Dordrecht

Schakelt u ons in als glazenwasserij in Dordrecht?

Mogen wij ook u van dienst zijn als glazenwasserij in Dordrecht of een van de omliggende steden? Wij komen graag bij u langs! Neem contact met ons op om uw wensen en eisen aan ons door te geven. Op basis daarvan kunnen we een plan van aanpak bedenken. We kunnen u dan ook meteen een indicatie van de kosten geven. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan! Wij hechten veel waarde aan een transparante werkwijze.

Contactformulier